ADSAIDE44 αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Addonics προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Addonics
Προϊόν ADSAIDE44
Περιγραφή Addonics - 44-ακίδων SATA σε IDE Μετατροπέας
Εσωτερικός κωδικός IMP189025
Βάρος 1

Για Μαρκα Addonics - ADSAIDE44 Addonics - 44-ακίδων SATA σε IDE Μετατροπέας ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. ADSAIDE44 εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Addonics

CAUF2W

CipherUSB F2, ΚΤΚ, Windows

CAUF2W-2

CipherUSB F2, 2 παράγοντες, ΚΤΚ, Windows

DICSB

Addonics - Διαμαντένιο περίβλημα για 3.5" IDE HDD, μαύρο

HDUSI325-A

Addonics - Αντιγραφέας HDD PRO Περιεχόμενο: 1:1 HDD Duplicator PRO κύρια μονάδα HDD, 2 περιβλήματα σκληρών δίσκων Diamond SATA (DSACSB), 1 περίβλημα σκληρού δίσκου Diamond IDE (DICSB), καλώδιο τροφοδοσίας ΕΕ και οδηγός χρήσης

MSHDUS5C

Διπλωτής σκληρού δίσκου 1:5 mSATA SSD/2,5" C

NASU2

Addonics - Προσαρμογέας NAS Περιεχόμενα συσκευασίας: Προσαρμογέας NAS, καλώδιο Ethernet 1 πόδι CAT5, τροφοδοτικό 5V τροφοδοτικό ΕΕ, Εγχειρίδιο χρήσης, CD οδηγού

R1ESU3F

(Addonics - Rack RAID 1U με eSATA/USB3/FW800, Περιεχόμενο: Rack RAID 1U με eSATA, USB 3.0 και Firewire 800, ένα καλώδιο eSATA 3 ποδιών, ένα καλώδιο A-B 6 ποδιών, ένα καλώδιο Firewire 800, ένα καλώδιο Firewire 400, καλώδιο τροφοδοσίας ευρώ και οδηγός χρήστη)

HDUSI5TDR

Μονάδα σκληρού δίσκου αναπαραγωγής Pro

ADM2SA

προσαρμογέας

ST5ESA

Βάση tower αποθήκευσης V με 5 θύρες eSATA

ADAP-IDE-SATA2

προσαρμογέας

Model: AAUSBC-309 T2 S/N: C70004529

Καλώδιο σύνδεσης

Model: AEPUDDU S/N: 953979510

Αναγνώστης καρτών

NAU

Προσαρμογέας (USB με σύνδεση δικτύου)

AAT18IDE25

Προσαρμογέας σκληρού δίσκου IDE 1,8 «

UDFHNVM7

Διπλασιαστής

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα