AT265 DMS αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Feller Engineering προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Feller Engineering
Προϊόν AT265 DMS
Περιγραφή ενισχυτής μέτρησης πίεσης
Εσωτερικός κωδικός IMP4047232
Προσαρμοσμένος κωδικός 90262020
Τεχνικές προδιαγραφές Ενισχυτής μέτρησης πίεσης για εντοπισμό πλεοναζόντων από δύο αισθητήρες μέτρησης καταπόνησης τοπική λειτουργία μέσω πλήκτρων μεμβράνης και οθόνη 7 τμημάτων, ρυθμιζόμενα όρια συναγερμού, προειδοποιώντας υπερβολικά μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο μετρούμενων τιμών, προμήθεια 24VDC, Έξοδος 2x 0.. 10V + 2x 0/4.. 20mA, έξοδοι συναγερμού: 2x 24VDC + 2x επαφή, Είσοδοι ελέγχου: 4x 24VDC (επιβεβαίωση, βαθμονόμηση), Περίβλημα από λαμαρίνα με κούμπωμα στην κορυφή της ράγας

Για Μαρκα Feller Engineering - AT265 DMS ενισχυτής μέτρησης πίεσης ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. AT265 DMS εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Feller Engineering

FP16

ρυθμιστής θερμοκρασίας

FP08

ελεγκτής θερμοκρασίας

AT065

ΜΟΝΆΔΑ ΕΝΙΣΧΥΤΉ DMS

AF030

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ ΜΕΤΑΓΩΓΉΣ

AT266

Κλασικοί ενισχυτές μέτρησης δύο καναλιών

99-00162

βραχίονες στήριξης

AT365

ενισχυτής μέτρησης του μετρητή καταπόνησης

AT267 DMS

μονάδα ενισχυτή

AF124

κάρτα επεξεργαστή

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα