BP 002 αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Baykon προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Baykon
Προϊόν BP 002
Περιγραφή αδιαπέραστο κύτταρο
Εσωτερικός κωδικός IMP215518
Βάρος 1

Για Μαρκα Baykon - BP 002 αδιαπέραστο κύτταρο ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. BP 002 εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Baykon

MX08MB

Μετατροπέας MX08MB (Πύλη Modbus RTU)

BJP-04 obsolete, replaced by BJS-04N

ΚΟΥΤΊ ΔΙΑΚΛΆΔΩΣΗΣ ΚΥΨΈΛΗΣ

BJS-04N

Κουτί διακλάδωσης κυψέλης BJS

BP242-100 kg

100 KG ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΎΡΙΓΓΑΣ ΛΊΒΡΑ ΦΟΡΤΊΟΥ

LAB/RB – 5-G

Λόγω της δυνατότητας εγκατάστασης χωρίς ανύψωση της δεξαμενής ή του μεταφορέα, οι εργασίες εγκατάστασης και συγκόλλησης είναι εύκολες και πρακτικές. Η ελαττωματική κυψέλη φορτίου μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς ανύψωση. Τυπικό τμήμα προστασίας κατά της σκισής

TX2 EN V.001

ΨΗΦΙΑΚΌΣ ΠΟΜΠΌΣ ΚΥΤΤΆΡΩΝ ΦΟΡΤΊΟΥ

LP022-30 kg C3

30 KG ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΦΟΡΤΊΟΥ ΦΟΡΤΊΟΥ ΚΥΨΈΛΗΣ

BX23

ΔΕΊΚΤΗΣ, ΖΎΓΙΣΗ

BS063-1 t C3

loadcell

mounting kit for BS063-1 t C3

Κιτ τοποθέτησης

TX2EI

ΠΟΜΠΌΣ ΚΥΨΕΛΏΝ ΦΟΡΤΊΟΥ

BX3

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα