ST-P-DA-24VRL αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Calectro προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Calectro
Προϊόν ST-P-DA-24VRL
Περιγραφή Calectro Οπτικός διακόπτης καπνού 16-30 V DC, συμπεριλαμβανομένων ρελέ βραχυκυκλώματος για χρήση σε raumen να fruezeitigen ανιχνεύσεις της φωτιάς Schwellbraenden και πυρκαγιάς με την ανάπτυξη του καπνού.Ο αισθητήρας λειτουργεί με βάση την αρχή του διάσπαρτου φωτός, ρελέ συναγερμού με δυναμική μετάβαση χωρίς μετάβαση, συμπεριλαμβανομένης της βάσης στήριξης, το φως πομπός και δέκτης είναι διατεταγμένα στο θάλαμο Μέσα έτσι ώστε η Lichtbuendel του πομπού δεν ισχύουν απευθείας στον δέκτη kann.Erst το διάσπαρτο φως σε αιωρούμενα σωματίδια (φαινόμενο Tyndall) φτάνει στο δέκτη και είναι σε ένα ηλεκτρικό σήμα umgesetzt.Eine πράσινο LED ρύπανση (υπηρεσία), ένα κόκκινο LED δείχνει το συναγερμό. φορτία επαφής ρελέ με 24 V/1 Α θερμοκρασία περιβάλλοντος: μείον 20 συν 50 βαθμούς.Leistungsaufnahme: 2,64 watt? πιστοποιητικό δοκιμής VDS: 205041
Εσωτερικός κωδικός IMP448244
Βάρος 1

Για Μαρκα Calectro - ST-P-DA-24VRL Calectro Οπτικός διακόπτης καπνού 16-30 V DC, συμπεριλαμβανομένων ρελέ βραχυκυκλώματος για χρήση σε raumen να fruezeitigen ανιχνεύσεις της φωτιάς Schwellbraenden και πυρκαγιάς με την ανάπτυξη του καπνού.Ο αισθητήρας λειτουργεί με βάση την αρχή του διάσπαρτου φωτός, ρελέ συναγερμού με δυναμική μετάβαση χωρίς μετάβαση, συμπεριλαμβανομένης της βάσης στήριξης, το φως πομπός και δέκτης είναι διατεταγμένα στο θάλαμο Μέσα έτσι ώστε η Lichtbuendel του πομπού δεν ισχύουν απευθείας στον δέκτη kann.Erst το διάσπαρτο φως σε αιωρούμενα σωματίδια (φαινόμενο Tyndall) φτάνει στο δέκτη και είναι σε ένα ηλεκτρικό σήμα umgesetzt.Eine πράσινο LED ρύπανση (υπηρεσία), ένα κόκκινο LED δείχνει το συναγερμό. φορτία επαφής ρελέ με 24 V/1 Α θερμοκρασία περιβάλλοντος: μείον 20 συν 50 βαθμούς.Leistungsaufnahme: 2,64 watt? πιστοποιητικό δοκιμής VDS: 205041 ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. ST-P-DA-24VRL εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Calectro

EVC-PY-DA-HS

Ανταλλακτικός συναγερμός καπνού UG-5

CLA-ST

Ταινία αισθητήρα εγγενή

UG-3-A40-VR06

Διακόπτης καπνού καναλιού

UG-3-0

διακόπτης καπνού αεραγωγού

UG-3-A4O

ανιχνευτής

electronic card for UG-3-A40

ηλεκτρονική κάρτα για ανιχνευτή καπνού που εγκατέστησε μονάδα χειρισμού αέρα.

UG-3-0-VR06

διακόπτης καπνού αεραγωγού

ST-EXTEND

προέκταση σωλήνα βεντούρι

ABAV-S3-24V

μονάδα ελέγχου

ST-P-OM

Εισαγωγή Οπτικού Ανιχνευτή Καπνού Calectro

UG-5-AFR-24V-Z

διακόπτης καπνού αεραγωγού

ST5

UG-5-AFR-24V-ST2

διακόπτης καπνού αεραγωγού

PIR-TF-25-360

ανιχνευτής παρουσίας

EVC-PY-DA

Ένθετο οπτικού ανιχνευτή καπνού

UG-5-AFR-230V-ST2

Διακόπτης καπνού καναλιού αέρα

CPS-D-SW

διαφορική πίεση

UG-MB-75

κονσόλα

EVC-PY-IS ATEX

Οπτικός ανιχνευτής καπνού ATEX

ABAV-S3-230V-ATEX

Μονάδα ελέγχου ATEX

Άλλες μάρκες κατηγορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα