HEPA FILTER αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Cocoon προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Cocoon
Προϊόν HEPA FILTER
Περιγραφή Κουκούλι φίλτρου αέρα
Εσωτερικός κωδικός IMP4007902
Προσαρμοσμένος κωδικός 8421 3985 90 0
Τεχνικές προδιαγραφές Ανταλλακτικό φίλτρο αέρα HEPA για τον Θερμό Ασθενών Cocoon Υψηλής ποιότητας κατασκευή αλουμινίου ή κράματος για αυξημένη ανθεκτικότητα, μακροζωία και ικανότητα χειρισμού σταθερής θερμότητας. Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής φίλτρου: 1000 ώρες πριν από τη συνιστώμενη αντικατάσταση. (Το φως ανάβει το φυσητήρα όταν ήρθε η ώρα να αλλάξει). 2.88 Φαρδύ Χ 6.88 Διάμετρος Αρχικό εργοστασιακό μέρος Φίλτρο Hepa με απόδοση 0,2 micron

Για Μαρκα Cocoon - HEPA FILTER Κουκούλι φίλτρου αέρα ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. HEPA FILTER εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Cocoon

CWS142 (218.10132)

Ταστατούρ

218.10132

Κουκούλι Ταστατούρ - CWS142

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα