17493 αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Elomatic προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Elomatic
Προϊόν 17493
Εσωτερικός κωδικός IMP4852377
Τεχνικές προδιαγραφές Ηλεκτρική κίνηση περιστροφής, τύπου NE064100, 60Nm, 230V εναλλασσόμενο ρεύμα NE06, χρόνος λειτουργίας 17 δευτερόλεπτα. , Χρόνος λειτουργίας 50%, F07 τετράγωνο 17mm διαγώνια, με χειρωνακτική λειτουργία έκτακτης ανάγκης, προστασία υπερφόρτωσης μέσω θερμοστάτη κινητήρα, οπτική ένδειξη θέσης, IP67, 90° Γωνία περιστροφής+/- 5°, διακόπτες ορίου 2 κατευθύνσεων ως επαφές χωρίς δυνατότητες για σχόλια, ηλεκτρική σύνδεση 2 x M20 x1.5, Θερμοκρασία περιβάλλοντος: -20°C σε +70°C.

Για Μαρκα Elomatic - 17493 ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 17493 εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Άλλες μάρκες κατηγορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα