332-004-001 αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Koehler προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Koehler
Προϊόν 332-004-001
Εσωτερικός κωδικός IMP4214823
Τεχνικές προδιαγραφές Δοχείο δοκιμής μπάνιου για το σύννεφο και το σημείο ροής Το σημείο σύννεφου και το σημείο ροής είναι δείκτες της χαμηλότερης θερμοκρασίας χρησιμότητας για προϊόντα πετρελαίου. Το δείγμα ψύχεται περιοδικά και ψύχεται στη συσκευή του νέφους και του σημείου ροής. Ως αποτέλεσμα της δοκιμής αναφέρεται η υψηλότερη θερμοκρασία στην οποία παρατηρείται θολότητα (σημείο νέφους) ή η χαμηλότερη θερμοκρασία στην οποία παρατηρείται κίνηση του ελαίου (σημείο ροής). Μονάδες δοκιμής τύπου πάγκου και μοντέλου δαπέδου με πολλαπλά τετράφυλλα μηχανικά ψυκτικά λουτρά, κάθε εργοστάσιο προκαθορισμένη σε διαφορετική θερμοκρασία για εύκολη δοκιμή σε νέφος και σημείο ροής. Το μοντέλο πάγκου έχει τρία λουτρά, ρυθμισμένα στους +30, 0 και —30°F (—1, —18 και —35° C). Το μοντέλο δαπέδου έχει τέσσερα λουτρά, ρυθμισμένα στους +30, 0, —30 και —60°F (—1, —18—35 και —51°C). Κάθε λουτρό έχει μια φαινολική κορυφή πλάκα με θύρες για θερμόμετρο και τέσσερα σακάκια δοκιμής χαλκού. Συνθετικό σφουγγάρι καλύπτει πάνω από κάθε κορυφή πλάκα και gasketed κουκούλες πάνω από κάθε λουτρό εμποδίζουν e x cessive συσσώρευση πάγου γύρω από τα σακάκια δοκιμής. Το ερμητικό σύστημα ψύξης Cascade παρέχει αξιόπιστη μακροπρόθεσμη εξυπηρέτηση. Το εσωτερικό του μπάνιου και το υπουργικό συμβούλιο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Μοντέλο δαπέδου βόλτες σε περιστρεφόμενους τροχούς. Παρέχεται με δοκιμαστικά σακάκια, φλάντζες, δίσκους και θήκες θερμόμετρου για βάζα δοκιμών και λουτρά ψύξης. Jar αποφοίτησε σύννεφο/Pour

Για Μαρκα Koehler - 332-004-001 ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 332-004-001 εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Koehler

K 18190

Μηχανική Μηχανή Εργασίας Γράσου, Διπλή Μονάδα

K87400

Αυτόματος δοκιμαστής σημείου ανάφλεξης διασπάσεων

288-115-004

μοτέρ

K19500

Χειροκίνητο Πενετρόμετρο

K42000

Θερμαντήρας ισχύος, 115V, 60Hz

K22020-C/F

Σωλήνες ιξωδόμετρο Saybolt και στόμιο.

Άλλες μάρκες κατηγορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα