4101 αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Allegro προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Allegro
Προϊόν 4101
Περιγραφή Τυπική Θήκη Τοίχου
Εσωτερικός κωδικός IMP4792632
Τεχνικές προδιαγραφές Οι θήκες τοίχου της Allegro προστατεύουν τους αναπνευστήρες από τις βλαβερές εγκαταστάσεις και τα παράθυρα. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη διάβρωση ABS με αναστολείς υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι μη μεταλλικοί μεντεσέδες και τα μάνδαλα αποτρέπουν τη σκουριά ενώ το ελαστικό στεγανοποιητικό της πόρτας προστατεύει τον εξοπλισμό από τη σκόνη και την υγρασία. Το Deluxe Case έρχεται με ράφι και ενιαίο βραχίονα κυλίνδρου SCBA. Η Standard Case προσφέρει την ίδια μεγάλη χωρητικότητα, χωρίς ράφι ή βραχίονα. Η θήκη Deluxe Wall μεγάλης χωρητικότητας της Allegro παρέχει εύκολη αποθήκευση αναπνευστήρα και προστασία από τη σκόνη, την υγρασία και τα επιβλαβή περιβάλλοντα των φυτών. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη διάβρωση ABS, συμπεριλαμβανομένων των μεντεσέδων και των μανδάλων. Περιλαμβάνει ένα ράφι και ενιαίο βραχίονα SCBA καθολικού κυλίνδρου, καθώς και σαφείς ενδείξεις στην πρόσοψη της πόρτας για σαφή αναγνώριση του περιεχομένου. Χαρακτηριστικά και Προδιαγραφές: ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ: Πόρτα: Ενιαία, ανοιγόμενη και καθηλωμένη Σφραγίδα: Buna-N Καουτσούκ Υλικό: ακυλονιτρίλιο βουταδιένιο στυρόλιο, με υπεριώδεις αναστολείς ΠΑΡΆΘΥΡΟ: Υλικό: Διαφανές χυτό ακρυλικό Μέγεθος: 5.7 «(14,4 εκ.) X 10,7» (27,1 εκ.) ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΌ: Ράφι: Διαφανές χυτό ακρυλικό (PN 4111-00 σκέτο ή PN 4111-01 εγκοπές) Στήριγμα: Λευκός χάλυβας με επικάλυψη σκόνης (PN 4110-00 Universal) Αυτή η θήκη τοίχου SCBA έρχεται χωρίς το στήριγμα και το ράφι.

Για Μαρκα Allegro - 4101 Τυπική Θήκη Τοίχου ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 4101 εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Allegro

7104

Αγκωνίδα

ACS733KLATR-40AB-T

αισθητήρες ρεύματος

ACS733KLATR-65AB-T

αισθητήρες ρεύματος

12-2000

ΣΑΚΟΎΛΕΣ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΉΡΑ (ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΜΕΝΕΣ)

12-1001

ΜΑΝΤΗΛΆΚΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΉΡΑΣ ΑΛΚΟΌΛ

9525-50

Φυσητήρας

9533-25

συμπαγές αξονικό φυσητήρα

9550-25EX

12" Στατικός Αγώγιμος αγωγός

4125

Θήκη τοίχου μονής SCBA βαρέως τύπου Hi-Viz Κίτρινο

4325

Διπλή Θήκη Τοίχου SCBA Κίτρινο

ACS712ELCTR-20A-T

Αισθητήρες ρεύματος

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα