ADR3034 αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Appleton προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Appleton
Προϊόν ADR3034
Εσωτερικός κωδικός IMP188974
Βάρος 1
Τεχνικές προδιαγραφές Θετικός πολωμένος τύπος Υλικό αλουμινίου χωρίς χαλκό με επίστρωση εποξειδικής σκόνης 3 σύρματα (S) Ναυτικός βαθμός UL, CSA Έγκριση 600 Volt AC σε 50 έως 400 Hertz 3-φάση, εκτίμηση τάσης DC 250 Volt 30 Amp. 4 πόλος (S) Ανθεκτικό στη διάβρωση, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες

Για Μαρκα Appleton - ADR3034 ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. ADR3034 εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Appleton

2510

Καλύμματα ηλεκτρικών κουτιών

4CS-1/2

Ηλεκτρικά Κουτιά

EFS175-2023

Υποδοχή 1 Συμμορίας με Κουτί Στήριξης

CMBL250-MT

Εξάρτημα νατρίου υψηλής πίεσης

Άλλες μάρκες κατηγορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα