AMI 310 αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της KIMO προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ KIMO
Προϊόν AMI 310
Περιγραφή Πολυλειτουργικός μετρητής χειρός
Εσωτερικός κωδικός IMP1144380
Βάρος 0.485
Προσαρμοσμένος κωδικός 90268020
Τεχνικές προδιαγραφές Τέχνη. Αρ.: 56-24752 Περιλαμβάνεται θήκη εξοπλισμού που ταιριάζει στις ανάγκες σας για μετρήσεις προσαρμόζει το μοναδικό αρθρωτό σύστημα του. Η λειτουργία της συσκευής είναι επίσης τόσο εύκολη το ένα για τη συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών Το εγχειρίδιο είναι περιττό. Τύπος: AMI 310 με μεγάλη έγχρωμη οθόνη - Καταγραφή μετρήσεων σε κάρτα SD 4GB - Έως 8 μονάδες για επέκταση λειτουργίας μέτρησης - απλά αντικαταστήστε τη μονάδα μέτρησης και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Μετρήστε έως και 6 θερμοκρασίες ταυτόχρονα - μόνο ένα καλώδιο για όλους τους ανιχνευτές χειρός, έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για ακαταστασία καλωδίων στην περίπτωση - Δυνατότητα ασύρματης ασύρματης επικοινωνίας - Αυτόματο σύστημα Smart-plus Ανίχνευση ανιχνευτών Προστατευτικό περίβλημα από καουτσούκ συμπεριλαμβανομένων ισχυρών κολλητικών μαγνητών - (προαιρετικό λογισμικό επεξεργασίας δεδομένων) Λειτουργία: Ταχύτητα αέρα, ρυθμός ροής, πίεση, πίεση αέρα, κλίμα, υγρασία, θερμοκρασία, μνήμη μέτρησης, μέσος όρος, ποιότητα αέρα, Co, CO2, τιμή U, ταχύτητα, μέτρηση άνεσης, Υδρόγειος υγρός λαμπτήρας (WBGT) IR - Εκτυπωτής (Προαιρετικός) Περιλαμβάνεται στην παράδοση: AMI 310 χειρός μετρητής με μαγνήτες συγκράτησης - Κάρτα μνήμης SD 4 GB - Ισχυρό μπλοκ μπαταρίας με σύνδεση USB - Συνδέστε την έξοδο 230V/USB με καλώδιο USB - Υψηλής ποιότητας θήκη οργάνων μέτρησης ABS Πιστοποιητικό ρυθμιστή Γλώσσα: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά

Για Μαρκα KIMO - AMI 310 Πολυλειτουργικός μετρητής χειρός ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. AMI 310 εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του KIMO

RCT-13-12

Προσαρμογή συμπίεσης

99-KH-EM-2

Βαθμονόμηση υγρασίας

CP113-AN

CP113-AN χωρίς οθόνη

56-21666 - KIRAY 300 with double laser pointer

υπέρυθρο θερμόμετρο (πυρόμετρο)

MP 50

φορητός μικρομετρητής πίεσης

KPA 320

Καταγραφικό δεδομένων ποιότητας αέρα πολλαπλών λειτουργιών

Άλλες μάρκες κατηγορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα