D1VW002KNJW αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Parker προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Parker
Προϊόν D1VW002KNJW
Περιγραφή κατευθυντική βαλβίδα ελέγχου
Εσωτερικός κωδικός IMP4201898
Τεχνικές προδιαγραφές ΤΥΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Άμεση ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΡΟΗΣ 80 L/min ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Συνδετήρας σύμφωνα με το EN 175301-803 ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Τοποθέτηση υποπλάκας ΤΎΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΣ Ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Κατευθυντική βαλβίδα ελέγχου ΒΑΡΟΣ 1,5 κιλά ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 350 bar ΜΈΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ 60° C ΕΛΆΧΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΣΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ -20° C ΥΛΙΚΌ ΣΦΡΆΓΙΣΗΣ FPM ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΎΠΟ ΥΓΡΟΎ Υδατογλυκόλη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 3-οδων ΣΎΝΔΕΣΗ ΘΎΡΑΣ NG06/CETOP 03 ΘΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Χωρίς περιορισμούς, κατά προτίμηση οριζόντια ΥΛΙΚΌ ΣΏΜΑΤΟΣ Χυτοσίδηρος

Για Μαρκα Parker - D1VW002KNJW κατευθυντική βαλβίδα ελέγχου ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. D1VW002KNJW εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Άλλες μάρκες κατηγορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα