DAT 5030IS/B αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Datexel προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Datexel
Προϊόν DAT 5030IS/B
Περιγραφή Εγγενώς ασφαλές φράγμα ηλεκτρικής ασφάλειας
Εσωτερικός κωδικός IMP247171
Βάρος 1
Τεχνικές προδιαγραφές Η συσκευή DAT 5030 IS είναι ένα γαλβανικό απομονωμένο εγγενώς φράγμα ασφαλείας, που ορίζεται ως «Συνεργαζόμενη Συσκευή» Η είσοδος μπορεί να μετρήσει βρόχους ρεύματος 0-20 mA ή 4-20 mA, τόσο ενεργή όσο και παθητική λειτουργία. βοηθητική τροφοδοσία ρεύματος είναι διαθέσιμη για την τροφοδοσία του βρόχου ρεύματος μέσω της επικίνδυνης περιοχής (ZONE 0). Το μέτρο μετατρέπεται σε σήμα εξόδου ως σήμα τάσης (0-10V ή 2-10V) ή σήμα ρεύματος (0-20mA ή 4-20mA). Η βοηθητική τροφοδοσία ρεύματος είναι διαθέσιμη για την τροφοδοσία του βρόχου ρεύματος που είναι συνδεδεμένος στην έξοδο.

Για Μαρκα Datexel - DAT 5030IS/B Εγγενώς ασφαλές φράγμα ηλεκτρικής ασφάλειας ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. DAT 5030IS/B εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Datexel

DAT1015IS

Παραμετροποιήσιμος πομπός

DAT 402-3W

Ηλεκτρονικά ρελέ

DAT4631A

Πομπός διακλάδωσης θερμοστοιχείων

CVPROG

Καλώδιο διαμορφωτή

DAT4035

Din rail καθολική PC διαμορφώσιμο Πομπός

DAT 4531C

Μετατροπέας

DAT5028-2

Οθόνη αναλογικής εισόδου

Άλλες μάρκες κατηγορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα