E7R-RL101-000SE αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της AUTOTECH προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ AUTOTECH
Προϊόν E7R-RL101-000SE
Περιγραφή Περιστροφικοί μετατροπείς θέσης μονής στροφής, προσανατολισμένης μονής στροφής και διπλής (πολλαπλής στροφής)
Εσωτερικός κωδικός IMP4750810
Τεχνικές προδιαγραφές Συχνότητα: 2250 Hz Τάση εισόδου: 1.88 V Ρεύμα εισόδου: 6 mA Ισχύς εισόδου: 6,5 mW W Αντίσταση ρότορα με στάτορα Ανοιχτό κύκλωμα Zro: 180+ j256 ohms Αντίσταση DC (Ρότορας): 18,3 Ω Τάση εξόδου (στάτορας): 2.63 V ± 5% Αναλογία μετασχηματισμού: 1.400

Για Μαρκα AUTOTECH - E7R-RL101-000SE Περιστροφικοί μετατροπείς θέσης μονής στροφής, προσανατολισμένης μονής στροφής και διπλής (πολλαπλής στροφής) ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. E7R-RL101-000SE εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του AUTOTECH

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα