Everlube 1301 αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Everlube προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Everlube
Προϊόν Everlube 1301
Εσωτερικός κωδικός IMP2176745
Βάρος 1

Για Μαρκα Everlube - Everlube 1301 ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Everlube 1301 εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Everlube

Everslik 1301

Προστατευτική επίστρωση

Everlube 811 (MIL-81329E) x 1 Gallon

Στερεά λιπαντικά

Esnalube 382

Λιπαντικό στερεού φιλμ

Everlube 9001

Λιπαντικό

LUBE-LOK 2396 1 Gallon

Στερεά λιπαντικά

9002 (A50TF306)

Λιπαντικό στερεών μεμβρανών γραφίτη

LUBRI-BOND® A

στερεό λιπαντικό

1301

Το Everslik 1301 είναι ειδικά συνδεδεμένο λιπαντικό στερεών μεμβρανών ειδικά σχεδιασμένο για τη βαριά βιομηχανική αγορά. Παρέχει καλή αντοχή στη λίπανση και στη διάβρωση και αποτρέπει το γδάρσιμο και την κατάσχεση. Έχει βρει μεγάλη αποδοχή στην πετροχημική βιομηχανία, ειδικά στους κοχλιωτούς συνδετήρες και τις βίδες με γρύλο

Everslik 1201 (Quarter)

Προστατευτικό επίστρωμα

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα