Everlube 620 αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Everlube προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Everlube
Προϊόν Everlube 620
Περιγραφή Λιπαντικό στερεού φιλμ
Εσωτερικός κωδικός IMP4504850
Τεχνικές προδιαγραφές Λιπαντικό Στερεό: MoS2, Γραφίτης Binder: Φαινολικό υψηλού μοριακού βάρους Χρώμα και Εμφάνιση: * Γκρι/Μαύρο Ματ Φινίρισμα Φορέας: Διαλύτης Στερεά (κατά βάρος) :* 35 έως 39% Πυκνότητα: * 9,2 ± 0,5 lb/gal (1102 ± 60 γραμμάρια/λίτρο) Σημείο ανάφλεξης: 38°F (3°C) Πτητική οργανική ένωση: 695 γραμμάρια/λίτρο (5,8 lb/gal) Θεωρητική κάλυψη:1 545 ft2 /κορίτσι @ 0,5 μιλς (13.3 m 2 /λίτρο @ 12,7 μικρά) Εναλλακτικές ή επισκευαστικές επιστρώσεις: Μια χαμηλή VOC εναλλακτική επίστρωση για Everlube 620 είναι Everlube 9001 μας. Για εφαρμογές touch-up, Lubri-Bond A λειτουργεί καλά με Everlube 620.

Για Μαρκα Everlube - Everlube 620 Λιπαντικό στερεού φιλμ ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Everlube 620 εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα