RBS_25/SP αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της Robuschi προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ Robuschi
Προϊόν RBS_25/SP
Περιγραφή Φυσητήρας
Εσωτερικός κωδικός IMP4718520
Τεχνικές προδιαγραφές RB_C_SOFF Σειρά φυσητήρων RBS Μέγεθος γυμνού άξονα 25 Στόμα γυμνού άξονα (DN) 65 Διάταξη θύρας ανεμιστήρα Χωρίς πόδια Τύπος κινητήρα Χωρίς κινητήρα Κατεύθυνση ροής ανεμιστήρα Τυπική ροή Πιστοποιητικό CE CE Τύπος δήλωσης CE II B ΑΤΕΧ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ Atex Αλκυδική-Υδρομική Μηχανή Βαφής 5009 sp50 (std) Κύκλος ζωγραφικής: Υδατοδιαλυτό αλκυδικό Συνολικό πάχος βαφής (um) 50 RAL Κωδικός Μηχανής 5009 Φυσητήρας ψύξης Αερόψυξη Συσκευασία μηχανής τύπου Κουτί σε παλέτα Μηχανή ζωγραφικής/Πρότυπο Μηχανή Ζωγραφική Ομάδα Σώμα από χυτοσίδηρο G250. GS400-15 χυτοσίδηρο ενσωματωμένους άξονες και ρότορες Σφραγισμένο για Λαβύρινθος. Λίπανση λαδιού. ** Ανοχή απόδοσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές Robuschi TE1.S.0015 ** (Εξαιρουμένου του RBS AV) ** Εκτιμώμενη στάθμη ηχητικής πίεσης στο ανοιχτό πεδίο 1 m μακριά με ακουστικώς απομονωμένες σωληνώσεις

Για Μαρκα Robuschi - RBS_25/SP Φυσητήρας ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. RBS_25/SP εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του Robuschi

RB 110 / VB obsolete replaced by RBS 115-V

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΌΣ ΑΝΕΜΙΣΤΉΡΑΣ

RBS 66-F

Γκεμπλασέστουφ

RBS 115-V

Γκεμπλασestufe

Casing (Pos.1)

Αντλία κενού τύπου στεγανοποίησης νερού

Impeller (Pos.2)

Αντλία κενού τύπου στεγανοποίησης νερού

Shaft (Pos.7)

Αντλία κενού τύπου στεγανοποίησης νερού

Plate (Pos.E8)

Αντλία κενού τύπου στεγανοποίησης νερού

Bearing (Pos.31)

Αντλία κενού τύπου στεγανοποίησης νερού

Bearing (Pos.32)

Αντλία κενού τύπου στεγανοποίησης νερού

Άλλες μάρκες κατηγορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα