USB-4COM Plus ISO αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της VSCOM προς πώληση στην Ελλάδα

ΜΑΡΚΑ VSCOM
Προϊόν USB-4COM Plus ISO
Περιγραφή USB
Εσωτερικός κωδικός IMP4677804
Τεχνικές προδιαγραφές USB 2.0 σε 4 x RS232/422/485 Σειριακές θύρες υψηλής ταχύτητας 921,6 kbps Πρόγραμμα οδήγησης για Windows, Linux, Mac OS X LEDs για ενέργεια και δραστηριότητα TXD/RxD Προστασία ESD σε USB και σειριακές θύρες Ηλεκτρική απομόνωση 2,5kV (έκδοση ISO μόνο) Τροφοδοτούμενο με δίαυλο (μη ISO), αυτοτροφοδοτούμενο (έκδοση ISO) Μεγάλο φάσμα εισόδου ισχύος 9 - 54V DC Μεταλλικό περίβλημα 19 ιντσών αναρτήσεις σε rack και τοίχου Ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας

Για Μαρκα VSCOM - USB-4COM Plus ISO USB ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. USB-4COM Plus ISO εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας!!!

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Περισσότερα προϊόντα του VSCOM

Άλλες μάρκες κατηγορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα